Cart empty


Wednesday, 11 December 2013 04:58

Brums - brand-ul ce oferă stil și confort copilului tău!

Brums este un brand renumit născut în urmă cu 50 de ani la necesitatea de a oferi personalitate copiilor prin intermediul stilului și hainelor de calitate înaltă.  O modă creată din momente și zile speciale pe care și le imaginează și le visează fiecare copil în parte.
Creațiile Brums le dă o mână de ajutor mamelor din întreaga lume în alegerea ținutei perfecte în funcție de personalitatea și stilul copilului său. Mai mult, acestea oferă confort și lejeritate în mișcare. În colecția toamnă-iarnă 2014 găsiți haine extrem de versatile atât pentru fetițe, cât și pentru băieți. Dacă sunteți în căutarea cadoului perfect de Crăciun, Brums vă pune la dispoziție o alegere vastă de pulovere, hanorace, cardigane, cămăși, blugi, sacouri, rochii, fuste și accesorii care cu siguranță vor bucura orice copil atunci când va găsi darul sub pomul de Crăciun.
Hainele pentru băieți sunt create în stil casual, smart-casual și sport, din acest motiv pot fi purtate atât la o plimbare activă prin oraș, cât și la grădiniță sau pe terenul de joacă. Culorile predominante sunt: gri, albastru, cărămiziu și verde kaki.

Brums1Brums2

Brums3

Brums4Brums5

Brums6

Brums7

Piesele vestimentare create pentru fetițe sunt în stil casual și sport, perfecte pentru copiii activi și cu o fire mai dinamică. Nuanțele predominante fiind roz, alb, gri deschis, fucsia și mov. Nu lipsesc nici print-urile jucăușe de pe haine, acestea conferind originalitate și personalitate stilului.

Brums8Brums9

Brums10Brums11

Mai mult, brand-ul Brums propune și o gamă largă de haine pentru bebeluși. Acestea sunt din stofe moi și delicate, sunt plăcute la atingere și țin cald pe timp de iarnă. Paleta cromatică a colecției pentru bebeluși este una extrem de caldă, în culori fine și pastelate cum ar fi roz pal, creme, alb și bleu.

Brums13Brums14

 

Brums15Brums16

Brums17Brums20

Brums18Brums19

Brums21