Cart empty


Wednesday, 11 December 2013 04:58

Conferă casei tale o atmosferă caldă și rafinată cu produse exclusive marca „Bellora”.

Bellora este unul dintre cele mai recunoscute branduri de lux din Italia. Liniile  de produse marca Bellora includ lenjerie de pat, baie și diverse accesorii de cea mai înaltă calitate.

Bel1

Prezență unică pe piețele europene
Bellora a fost fondată în 1883 în orașul Fagnano Olona, în zona care era recunoscută ca fiind  „cartierul textil italian”. Mai bine de 130 de ani, compania Bellora menține o prezență unică pe piețele europene. Astfel, compania pune la dispoziție mai mult de 35 de magazine de lux în Italia și în alte țări ale Europei, printre care și Republica Moldova.
Bellora se remarcă prin țesături naturale, design elegant și producție manuală de cea mai înaltă calitate. Produsele sunt realizate într-un stil aristocratic italian din țesături moi și delicate, perfecte chiar și pentru cea mai sensibilă piele. Lenjeria moale de pat vă va garanta un somn sănătos și dulce, iar accesoriile de baie vor conferi o atmosferă caldă și plăcută. 

Crăciun fericit împreună cu Bellora
Produsele Bellora pot fi cadouri minunate de Crăciun pentru cei dragi. Nu ratați ocazia să vă răsfățați familia sau prietenii cu produse călduroase pentru casă, din țesături naturale de bumbac sau cașmir. Pe lângă lenjeria de pat și de baie, puteți dărui seturi de cosmetică pentru casă. Uleiurile cu bețișoare parfumate și lumânările aromatizate vor reda o ambianță relaxantă în orice locuință. Un astfel de cadou va fi nu doar util dar și foarte frumos.
Mai jos puteți admira cosmetica de casă și colecția de lenjerie de pat și baie din colecția de iarnă 2014-2015.

Bel3Bel2

Bel4

Bel5Bel6

Bel7Bel8

Bel8Bel9

Bel11

Toate produsele prezentate mai sus pot fi achiziționate în Magazinul Art-Vest de pe bd.Moscovei 2
tel: (022) 322999