Coșul gol


DESPRE NOI

Viziunea Companiei: Cînd gîndim la modă, tendinţe şi frumos Art Vest să fie prima opţiune

Misiunea Companie: Să ajutăm oamenii să înveţe a aprecia hainele şi lucrurile care-i înconjoară

Art Vest este o companie matură cu o experienţă de 12 ani în domeniul comerţului produselor de lux. De-a lungul timpului Art Vest a colaborat cu nume importante din industria modei, ceea ce ne-a permis să învăţăm, să experimentăm şi să acumulăm experienţa necesară pentru a deveni mai buni în fiecare an. Am dorit întotdeauna să creăm o experienţă plăcută şi confortabilă pentru clienţii noştri în interiorul magazinului investind permanent în personal, colecţii şi design. Fiecare persoană are o viziune proprie despre haine, stiluri sau tendinţe – noi dorim să fim o altă sursă de informare pentru D-tră care vă va ajuta să vă formaţi singuri opinia în fiecare sezon. La Art Vest puteţi vedea noile colecţii, combina diferite stiluri şi cumpăra doar ce vă avantajează.

Unul din principiile de bază al activităţii Art Vest este de a deschide doar magazine monomarcă , deoarece considerăm că în aşa fel aducem la cunoştinţă clienţilor cel mai bine tema, dispoziţia şi imaginea mărcii care o reprezentăm. Astăzi pe bd. Moscova, 2 găsiţi magazinele Valentino, Ermenegildo Zegna, Brums, Bellora şi noul proiect Concept store.
Concept store înseamnă pentru noi un concept nou şi inovativ, care diferă de modelul de business care l-am avut pînă acum. Din dorinţa şi necesitatea permanentă a clienţilor de ceva nou, colorat, diferit şi modern am decis să îmbogăţim oferta cu produse adiţionale cum ar fi lenjerie, parfumuri, încălţăminte şi multe alte accesorii sau produse care sunt interesante şi în tendinţe. Dorim să aducem cîte o ofertă nouă în fiecare sezon. Magazinul va combina două colecţii de bază Moschino Cheap and Chic şi Diane von Furstenberg, iar adiţional vom propune multe noutăţi. Scopul este de a uimi şi bucura clienţii cu produse noi şi inovative şi totodată de a fi flexibili şi activi în preferinţele shopperilor.

Ultima noutate privind activitatea Companiei este posibilitatea shopping-ului online, catalogul online vă permite să alegeţi şi să studiaţi colecţiile magazinelor noastre, să comunicaţi cu stilistul şi buyerul companiei, să cumpăraţi şi să achitaţi online iar livrarea gratuită pe teritoriul Moldovei este asigurată. Acesta este un proiect nou pentru noi şi sperăm să fie încă o posibilitate de a ajunge cît mai aproape de clienţii noştri.

Pentru noi moda nu este un business pentru noi moda a devenit un stil de viaţă.