Coșul gol


Miercuri, 24 Decembrie 2014 02:58

Ce cadouri dăruim femeilor de Crăciun?

Decembrie se apropie cu pași grăbiți ceea ce semnifică că a venit timpul să începem pregătirile pentru sărbătorile de iarnă.Una dintre cele mai grele misiuni este desigur alegerea cadourilor pentru Crăciun și Revelion. Pentru a vă ușura pregătirile, vă sugerăm câteva idei de cadouri perfecte pentru sărbările de iarnă. 

Rochia neagră 
La prima vedere s-ar părea că nuanța neagră nu este chiar potrivită pentru un cadou, dar nu și în cazul unei rochii. Deja e bine cunoscut fatul că rochia neagră nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei, de aceea nu veți da greș dacă vă veți hotărî să faceți un astfel de cadou. Cu toate acestea, înainte să cheltuiți banii pe cadouri, vă recomandăm să vă informați și să analizați mai minuțios stilul și preferințele vestimentare ale persoanei căreia îi pregătiți surpriza.

Cedaruim1
Un pulover sau un cardigan 
Ce poate fi mai plăcut pe timp de iarnă decât să primești în dar un pulover sau un cardigan din lână moale, în care să vă simțiți cald, bine și confortabil? Cu siguranță va fi un cadou foarte util și va fi purtat cu plăcere.

Cedaruim2Cedaruim3
Cât mai multe accesorii
Fiecare femeie știe că accesoriile sunt acele elemente care vor scoate din anonimat chiar și cea mai simplă ținută. Astfel, cu siguranță veți face alegerea potrivită dacă veți dărui ceva din accesorii. Pe lângă bijuterii, cele mai utile cadouri pentru sărbătorile de iarnă vor fi mănușile, eșarfele, gențile și încălțămintea de iarnă. Important este să țineți cont de individualitatea persoanei și să-i procurați ceea ce i se potrivește cel mai bine stilului său.
Cedaruim4Cedaruim5
Cedaruim6Cedaruim7
Dacă în familie aveți pe cineva pasionat de modă, atunci nu veți da greș dacă veți procura o pereche de mănuși cu franjuri. Acest model de mănuși este la mare căutare în acest sezon, astfel, cadoul va fi apreciat pe măsură.
Cedaruim8
Pentru adeptelele stilului clasic , o geantă medie, un portmoneu sau o pereche de mănuși din piele în nuanțe neutre precum negru, bej, bordo va fi mai mult decât un simplu cadou – aceasta va constitui o investiție rezonabilă în lucruri care nu se demodează niciodată și vor fi mereu practice și utile în garderoba unei femei.
Cedaruim9Cedaruim10Cedaruim11