Coșul gol


Luni, 11 August 2014 04:58

GRAND OPENING! Stil italian și muzică lounge doar la C House

C House Lounge Cafè  s-a deschis și la Chișinău! Noul local face parte din rețeaua de francize italiene C House și impresionează prin design elegant menit să atragă și să relaxeze clienții.
Franciza C House Lounge Cafè poate fi găsită în orice colț al globului, fiind localizată pe cele patru continente a lumii, în țări precum Italia, Spania, Franța, România, Maroc, Republica Dominicană, Emiratele Arabe Unite, Canada și altele.
Ideea creării unei cafenele ce întrunește  un design deosebit și o bucătărie dotată cu cele mai bune calități culinare aparține lui Cristiano Lezzi, denumirea francizei purtându-i inițialele. Pentru ca proiectul să devină realitate, a fost nevoie de unul dintre cei mai talentați arhitecți italieni, Andrea Langhi care a stabilit stilul și caracterul acestui local.
Datorită unui meniu variat aici poți lua micul dejun, prânzul sau cina, acestea fiind  deservite la cel mai înalt nivel.  Pe lângă bucate delicioase, meniul modern în stil italian uimește prin cele mai bune combinații de cocktailuri și cafea.  Indiferent că este vorba despre o întâlnire de afaceri, de un eveniment, sau o cină romantică, C House este apreciat chiar și de cei mai extravagnți clienți pentru calitatea prestată.
Fashion Guide vă prezintă atmosfera evenimentului și ținutele oaspeților prezenți la deschiderea C House Lounge Cafè la Chișinău.

AI Image3

 AI Image4AI Image5

AI Image2

AI Image7AI Image9

AI Image6AI Image

AI Image8

Adresa: Bulevardul Moscovei, 2
Telefon: 022 997 959
Adresa web: www.chouseitalia.com
Facebook: www.facebook.com/chousechisinau