Coșul gol


Miercuri, 11 Septembrie 2013 04:58

5 modele de genți must-have pentru bărbații moderni

Geanta este un accesoriu esențial în garderoba unui bărbat. Aceasta completează cu succes orice ținută.  Indiferent de model, stil sau print, aceasta nu trebuie să lipsească atunci când vă creați un look.
Vă prezentăm mai jos 5  genți obligatorii pentru  garderoba de bază masculină.

Valiza
O valiză pentru călătorii este primordială, mai ales dacă obișnuiți să călătoriți des atât în scopuri profesionale, cât și turistice. Aceasta este încăpătoare și vă va fi utilă mereu. Este o achiziție obligatorie pentru orice bărbat.

Men Trend 1

Geanta de mână
Acest model de geantă este perfect pentru cei care merg în călătorii scurte, atunci când nu au nevoie de prea multe haine. De asemenea geanta de mână este ideală și pentru bărbații care practică sportul, astfel în ea pot fi puse lucrurile necesare cum ar fi prosopul, încălțămintea de schimb și produsele de igienă. Asortați geanta de mână la un look casual, sport sau smart casual și nu veți da greș.

Men Trend 2Men Trend 3

Servieta
Servieta este modelul de geantă potrivit îndeosebi pentru bărbații de afaceri, care au nevoie de spațiu suficient în care pot fi puse actele, mapele sau computerul portabil. Încăpătoare, clasică și comodă, servieta este obligatorie în garderoba bărbaților și poate fi purtată cu o ținută elegantă și clasică.

Men Trend 4Men Trend 5

Geanta de umăr
Geanta de umăr este modernă, comodă și o puteți purta zi de zi. Optați pentru o nuanță neutră, astfel o veți putea asorta practic la orice ținută, însă cel mai indicat ar fi să o asortați la stilul smart casual. Purtați acest model de geantă atunci când mergeți la plimbare în oraș sau chiar și la oficiu.

Men Trend 6Men Trend 7

Rucsacul
Această geantă este considerată una din cele mai comode. Încăpător și ușor de purtat, rucsacul vă poate fi extrem de util în călătoriile care necesită multă mișcare, mers pe jos sau plimbări pe bicicletă. Purtați-l cu o pereche de pantaloni scurți sau jeanși și cu un maiou pentru a obține un look lejer și relaxat.

Men Trend 8

Modelele de pantaloni scurți prezentate mai sus pot fi achiziționate în Magazinul Art-Vest de pe bd.Moscovei 2
tel: (022) 443508