Coșul gol


RETURURILE

Dacă din orice motiv clientul nu este mulţumit cu comanda, unitatea(ţile) pot fi returnate cu scopul de a schimba marimea sau returnarea banilor în decursul a 14 zile de la data livrării.

Instrucţiunile returului:
1. Transmiteţi un email pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. pentru a cere un Număr Autorizat de Retur (N.A.R). Va rugăm introduceţi Numărul Comandei , Articolul şi codul unităţilor ce doriţi să le returnaţi şi indicaţi dacă returul este pentru schimbarea mărimii sau returnarea banilor, numărul de telefon la care puteţi fi contactat (ă). Restul detaliilor privind livrarea şi returul va fi transmis prin e-mail ori discutat la telefon.

2. Clientul poate alege două opţiuni de compensare:

Schimbul mărimii
Unităţile pot fi schimbate doar dacă o altă mărime sau o altă culoare al aceluiaşi Articol este disponibil. Schimbul contra unui alt articol sau model poate fi efectuat doar în magazine, online acest serviciu nu este posibil la moment.

Returnarea sumei
Returnarea sumelor vor fi procesate îndată ce unităţile au fost controlate şi acceptate. Pentru comenzile achitate cu cartea de credit returnarea banilor va fi efectuată în decursul a 10 zile lucrătoare. Timpul de procesare poate varia în dependenţă de banca emitentă a cărţii de credit. Comezile achitate prin transfer bancar vor fi returnate pe contul de pe care a fost făcut transferul. Retururile vor fi efectuate în aceeaşi valuta în care a fost făcută achitarea.

3. Retururile trebuiesc livrate în decurs de 14 zile de la data livrarii comenzii.


Termenii şi Condiţiile Retururilor

  • Labelul trebuie să fie intact şi ataşat la unităţile returnate. Unităţile trebuiesc să nu fie purtate, spălate sau stricate în orice formă, şi trebuie să nu arate nici un semn de purtare. Talpa încălţămintei trebuie să fie în condiţii perfecte şi trebuie să nu fie uzată în nici o formă;
  • Unităţile trebuiesc returnate cu toate labelurile, împachetarea şi accesoriile (sacul, umerase, s.a.m.d) primite cu comanda;
  • Încălţămintea şi alte accesorii trebuiesc returnate în cutia lor originală, care nu trebuie să fie alterată;
  • Retururile trebuiesc împachetate în cutia ARTVEST;
  • În cazul defectelor sau mărfii greşite , clienţii trebuie să urmeze următoarele instrucţiuni:
  • ARTVEST.MD îşi rezervă dreptul să ceară poze cu unitatea defectă sau incorectă înainte să permită şi să autorizeze returul .
  • Costume şi haine de plajă şi lenjeria de corp trebuie probate deasupra lenjeriei personale. Unităţile care vor avea orice semn că au fost purtate sau folosite vor fi returnate clienţilor.

ARTVEST.MD îşi rezervă dreptul să refuze retururile neautorizate sau cele care nu au respectat condiţiile şi termenii expuşi mai sus privind retururile mărfurilor cumpărate şi comandate în magazinul online. În cazul unui retur neautorizat sau non-standard marfa va fi livrată din nou la adresa specificată în comandă. Dacă un retur neautorizat este acceptat, ARTVEST.MD va deduce 10% din sumă ca rezultat al cheltuielilor administrative şi re-stocare.